Commandeursweg 8E | 6721TZ Bennekom  t 06-43066777  e a.drost@pionderwijs.nl
Enlarged right side Enlarged right side Enlarged right side Enlarged right side Enlarged right side Enlarged right side
"Onze roostermaker is weg. Help!!!"

Wat vaker op scholen voor komt: één persoon die als een spin in het web alle touwtjes in handen heeft en dat erg goed doet! Op deze school viel deze persoon weg en kwam in juni de functie van roostermaker plotseling vacant. De caravans waren al bijna gepakt… Pion heeft deze roosterklus opgepakt, de schoolleiding geadviseerd in de organisatiestructuur en heeft in het nieuwe cursusjaar de nieuwe roostermakers begeleid en ingewerkt.

Roosterplanning

 

Interim roosterplanners

Een slecht rooster blijft het hele jaar doorwerken. Een goed rooster wordt als vanzelf aangenomen en zorgt voor een prettig leer- en werkklimaat.

Het maken van schoolroosters is dan ook een vak apart. En een plotselinge vacature voor een roosterplanner kan grote gevolgen hebben. Zonder roosterplanner geen lesrooster en dan loopt het op meerdere vlakken spaak. Pion ziet de roosterplanner als de luchtverkeersleider op een grote luchthaven. Strak gepland, ruimte voor flexibiliteit en innovatief in oplossingen.
 

Wanneer Pion?

Bij Pion staan we graag voor u klaar als u tijdelijk behoefte heeft aan (extra) mensen voor de roosterplanning. Naast de klassieke roosters hebben wij ook ervaring met het maken van flexibele roosters. Roosters die uitgaan van de wensen en talenten van de leerlingen of  juist de beschikbaarheid en wensen van de docenten.

U kunt onze expertise inzetten bij:
 
  • Een acute vacature
  • Piekdrukte
  • Tijdelijke vacature door bijv. zwangerschapsverlof
  • Advies over gevolgen van nieuw beleid
© 2012 Pion  |  Ontwerp Miks  |  Privacy