Commandeursweg 8E | 6721TZ Bennekom  t 06-43066777  e a.drost@pionderwijs.nl
Enlarged right side Enlarged right side Enlarged right side Enlarged right side Enlarged right side Enlarged right side

Over ons

 

Pion staat voor Proces Innovatie ONderwijs. Het optimaliseren en innoveren van bestaande schoolorganisaties en het ontwerpen van nieuwe schoolorganisaties. Drijvende kracht achter Pion is Arjo Drost.
 
Arjo: ‘Mijn loopbaan binnen het voortgezet onderwijs begon als docent natuur- en scheikunde, maar mijn passie heeft zich ontwikkeld naar organisatorische processen binnen het onderwijs. Mijn loopbaan heeft zich daarom ook niet voor niets ontwikkeld van docent, via roosterplanner naar mijn huidige functie waarin onderwijskundige visie gekoppeld wordt aan onderwijslogistiek.

Sinds 2006 vervul ik ad interim opdrachten binnen het voortgezet onderwijs en ROC’s. Uitdagende opdrachten die zowel een beroep doen op mijn brede ervaring binnen het onderwijs als mijn kennis van de laatste ontwikkelingen op onderwijsgebied. Denk bijvoorbeeld aan de invoering van de nieuwe VMBO-examens in 2018. Een ontwikkeling die  voor een school ingrijpende gevolgen heeft. Zo’n project leid ik  graag in goede banen.’
 

Opleiding en samenwerking

Om zich verder te verdiepen in de organisatorische processen binnen het voortgezet onderwijs heeft Arjo een studie gevolgd aan de NSO, de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement in Amsterdam.
 
Pion werkt onder andere samen met Evenwicht Training en Coaching en Diephuis & Van Kasteren Onderwijsadviseurs (DvK).
Diephuis & Van Kasteren Onderwijsadviseurs over Pion: 'Pion is bij uitstek het bedrijf dat onderwijsprocessen in innovatieve contexten kan organiseren.'

© 2012 Pion  |  Ontwerp Miks  |  Bouw Safira  |  Privacy